Translate

Friday 20 March 2015

My Stephen Bunting Q & A (23/9/14)

From my Q & A with him 23/9/14



 Is the premiership realistic for next year?

 I WOULD LIKE TO THINK SO, I AM PLAYING REALLY WELL AT THE MOMENT AND I AM TRYING MY BEST TO CLIMB UP THE RANKINGS AS FAST AS I CAN AND HOPEFULLY I CAN GET INTO THE PREMIER LEAGUE. IT WOULD BE A DREAM IF I COULD DO IT AND HAVE ALWAYS WANTED TO PLAY AT LIVERPOOL ECHO ARENA INFRONT OF MY HOMETOWN FANS

 Did the nerves kick in against Taylor in the final? You Had a great tourney but looked like the occasion was a bit premature?

 NO NOT REALLY, I PLAYED WELL JUST MISSED TOO MANY DOUBLES. THIS SOMETIMES HAPPENS AND WE DONT KNOW WHY OR HOW. I WAS PROUD AND HONOURED TO HAVE BEEN IN THE FINAL AND TO HAVE BEEN BEATEN BY ONE OF THE BEST PLAYERS IN THE WORLD YOU JUST HAVE TO BRUSH YOURSELF DOWN AND GET ON WITH THINGS. I FELT REALLY GOOD THROUGHOUT THE TOURNAMENT BUT THINGS WENT PEAR SHAPED IN THE FINAL BUT YOU KNOW WHEN YOU MISS AGAINST PHIL HE WILL PUNISH YOU AND THATS WHAT HE DID.

 How did you settle on such a light dart?

 I USED TO PLAY WITH 21G, BUT THEY WHERE COPPER TUNGSTEN AND KEPT WEARING AWAY. EVENTUALLY DOWN TO 12G AND TARGET CAME ALONG AND MADE ME A DART IN TUNGSTEN AND I HAVENT LOOKED BACK SINCE.


 Which player do you like to beat the most and why?

 I DONT HAVE A SPECIFIC PLAYER I LIKE TO BEAT. ANY VICTORY IS GOOD AGAINST ANY OPPONENT.

Who is the player you admired the most growing up?

 I WOULD HAVE TO SAY PHIL TAYLOR BECAUSE HE HAS WON EVERYTHING AND HAS BEEN A CREDIT TO OUR SPORT. IF I COULD WIN HALF AS MANY TITLES AS PHIL I WOULD BE HAPPY.

 You have done well in soft tip darts, do you think your better at soft than steel?

 I WOULD LIKE TO THINK I AM GOOD AT BOTH, THE SOFT TIP IS A GREAT GAME AND I ENJOY IT BUT WITH THE CALENDER BEING SO HECTIC I HAE PUT IT ON THE BACKFOOT FOR A YEAR OR SO.

 What is the deal with dart players manufacturer contacts ? by this mean is the deal purely to allow them to use your name on their products?, as it seams many players use darts by another manufacturer as well as flights an stems.(feel free not to answer that as i know contracts can stipulate disclosure)

 TARGET DARTS ARE AMAZING, IF I HAVE ANY PROBLEMS AT ALL WITH SETUP, GRIP ETC I HAVE TO RING AND WE CAN CHANGE THINGS I AM NOT HAPPY WITH, BUT I HAVE HAD NO PROBLEMS AND I LOVE USING THE TARGET DARTS AND ACCESSORIES AND LOVE PROMOTING THE TARGET BRAND. FOR ME TARGET IS THE BEST DARTS MANUFACTURING COMPANY IN THE WORLD BY FAR.

 What r ure pre match warmup & ure practice routines

 I PLAY FINISHES FROM 121. I PLAY 501 MUST WIN IN UNDER 15 DARTS OR LOSE THE LEG. I HAVE 10 THROWS AND MUST GET OVER 1000 POINTS IN 30 DARTS WHICH IS 100 AVE, THIS KEEPS YOUR ARM IN BEFORE ANY TOURNAMENTS.

No comments:

Post a Comment